Techniek

Moderne technieken & Apparatuur

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we met de meest moderne technieken en apparatuur. We beschikken over:

Spuitcabine’s
Autoschade betekent in veel gevallen ook lakschade. Wij beschikken over een moderne en ruime spuitcabine en werken met diverse spuit- en verftechnieken. De lak die we daarbij gebruiken is van het merk Spies Hecker.

Moffelsysteem
Voor een perfecte afwerking van natlak en poederlak gebeurt het uitharden in een speciale moffeloven.

Lasapparatuur: CO2, aluminium lassen
U kunt bij ons terecht voor het standaard laswerk, CO2, RVS en aluminium lassen. Wij hebben de expertise en de apparatuur in huis om met diverse lastechnieken te werken.

Steeds meer auto’s hebben een aluminium carrosserie. Het herstellen van schade aan aluminiumbeplating vergt een specifieke techniek. Veel autoschadeherstelbedrijven besteden dit uit. Wij hebben dit vakmanschap in huis en kunnen ook aluminium plaatwerk weer in de originele staat brengen.

Richtbank en mallensysteem
Heeft uw auto zware schade opgelopen? Dan kan het voorkomen dat de carrosserie en het chassis van uw voertuig niet meer helemaal recht zijn. Op onze richtbank, met een speciaal mallensysteem krijgen wij uw auto weer uitgericht volgens de specificaties van de fabrikant.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten autoschadeherstel met alle type voertuigen. We beschikken over kwalitatieve apparatuur en de vereiste deskundigheid, ook voor zeer specialistische werkzaamheden.

We houden van een persoonlijke benadering en denken met u mee. Bij ons vindt u vakmanschap, maatwerk en flexibiliteit.