Specialisatie

Alle soorten Herstelwerkzaamheden

Alle soorten herstelwerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor alle soorten herstelwerkzaamheden bij autoschade, ook (en juist!) voor de meer specialistische zaken als:

Het vervaardigen van onderdelen
Wanneer onderdelen van uw voertuig niet meer leverbaar zijn (bijvoorbeeld van oldtimers), dan kunnen wij de ontbrekende carrosseriedelen zelf maken met gespecialiseerd apparatuur.

Oldtimer restauratie
Heeft uw oldtimer schade, moet een onderdeel vervangen worden, is een opknapbeurt nodig, of wilt u iets speciaals laten gebeuren? Wij bezitten de vereiste deskundigheid en ervaring om alle type (herstel)werkzaamheden aan een oldtimer / klassieker uit te voeren.

Autoschadeherstel bij luxe modellen met aluminium beplating
Steeds meer auto’s hebben een aluminium carrosserie. Het herstellen van autoschade aan dit type plaatwerk vergt een andere techniek dan bij staal. Wij hebben de juiste apparatuur en vakmanschap in huis om ook aluminiumbeplating weer in de originele staat te brengen.

Verschillende lastechnieken
U kunt bij ons terecht voor standaard laswerk, CO2, RVS en aluminium lassen. We beschikken over de expertise en de apparatuur om met diverse lastechnieken te werken.

Spuitwerk
Autoschade betekent in veel gevallen ook lakschade. We hebben een moderne en ruime spuitcabine en werken met diverse spuit- en verftechnieken. De lak die we daarbij gebruiken is van het merk Spies Hecker.

Het richten van een voertuig
We hebben een moderne richtbank met mallensysteem om uw voertuig weer in originele staat te brengen. Bij zwaardere autoschade kan het zijn dat de carrosserie en het chassis van uw voertuig niet meer helemaal recht zijn. Op onze richtbank, die werkt met een speciaal mallensysteem, kunnen wij uw auto uitrichten volgens de specificaties van de fabrikant.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten autoschadeherstel met alle type voertuigen. We beschikken over kwalitatieve apparatuur en de vereiste deskundigheid, ook voor zeer specialistische werkzaamheden.

We houden van een persoonlijke benadering en denken met u mee. Bij ons vindt u vakmanschap, maatwerk en flexibiliteit.