Over Ons

Meer dan 35 jaar ervaring

Carcenter Çelik B.V.: een gespecialiseerd autoschadebedrijf

Na jarenlange ervaring in de autoschadebranche hebben we in 1980 Carcenter Çelik B.V. opgericht. We zijn gestart met schadeherstel van personenwagens en restauratie van oldtimers. In 2006 hebben we onze werkplaats flink uitgebreid om ook de vrachtwagenbranche optimaal van dienst te zijn.

We zijn gegroeid, maar blijven gaan voor de persoonlijke benadering. We denken met u mee, bieden maatwerk en flexibiliteit. U hoeft niet eerst langs een servicebalie, maar krijgt direct iemand te spreken met verstand van zaken.

De deur staat altijd open en we laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Milieuvriendelijk ondernemen

Bij Carcenter Çelik B.V. kijken we verder dan schadeherstel. Ons streven is om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Zo wordt ons gehele pand voorzien van zonnepanelen en werken we met de nieuwste technieken en apparatuur, waarmee we onze werkzaamheden op een milieuvriendelijke wijze kunnen uitvoeren.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten autoschadeherstel met alle type voertuigen. We beschikken over kwalitatieve apparatuur en de vereiste deskundigheid, ook voor zeer specialistische werkzaamheden.

We houden van een persoonlijke benadering en denken met u mee. Bij ons vindt u vakmanschap, maatwerk en flexibiliteit.