Autoschadeherstel

Autoschadebedrijf Amsterdam Westpoort

Autoschade is altijd erg vervelend. Graag geven wij u advies over de uit te voeren werkzaamheden en zorgen we ervoor dat u snel weer over uw voertuig kunt beschikken.

Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. We bieden ook vervangend vervoer. Meer informatie hierover vindt u bij Service.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten autoschade: van het verwijderen van krassen, uitdeuken zonder spuiten en spot repair, tot aan het richten van een auto met zware schade. Daarnaast hebben we een spuitcabine en werken we met verschillende spuit- en verftechnieken.

Wij beschikken over de nodige ervaring en vereiste expertise op deze gebieden voor alle type voertuigen, zoals personenauto’s, klassieke auto’s / oldtimers, vrachtwagens en bedrijfswagens.

Ook voor zeer specialistische herstelwerkzaamheden
We hebben een moderne richtbank met mallensysteem om uw voertuig weer in originele staat te brengen, volgens specificaties van de fabrikant.

Bij zwaardere schades kan het zijn dat de carrosserie en het chassis van uw voertuig niet meer helemaal recht zijn. Op onze richtbank, die werkt met een speciaal mallensysteem, krijgen wij uw auto weer uitgericht volgens de specificaties van de fabrikant.

Bij ons kunt u ook schade aan aluminium plaatwerk en onderdelen laten herstellen. Steeds meer auto’s hebben een aluminium carrosserie. Dit vindt u voornamelijk bij luxe, nieuwe modellen van Audi, Jaguar en Tesla. Maar ook de meer gangbare auto’s hebben aluminium plaatdelen, denk aan de motorkappen van een Citroen C4 en C5.

Het herstellen van schade aan dit type plaatwerk vergt een andere techniek.
Carcenter Celik beschikt over de juiste apparatuur en heeft het vakmanschap in huis om ook aluminium plaatwerk weer in de originele staat te brengen.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten autoschadeherstel met alle type voertuigen. We beschikken over kwalitatieve apparatuur en de vereiste deskundigheid, ook voor zeer specialistische werkzaamheden.

We houden van een persoonlijke benadering en denken met u mee. Bij ons vindt u vakmanschap, maatwerk en flexibiliteit.